VirtuOS - VetMed

 gestionează întregul proces al unui cabinet sau spital veterinar inclusiv partea financiară de încasare prin bonuri fiscale a contravalorii serviciilor efectuate până la gestionarea magazinelor de tip petshop.  Odată cu implementarea programului VirtuOS - VetMed veți avea la îndemână toate informațiile necesarea pentru a putea oferi pacienților un act medical de calitate într-un cadru organizat. VirtuOS - VetMed fiind dezvoltat pe platforma VirtuOS-GA, dispune de flexibilitatea necesară pentru a se adapta nevoilor și specificului cabinetului dumneavoastră la un standard de calitate ridicat.

VirtuOS - VetMed vă permite să...

...aveți o evidență a proprietarilor și a pacienților.

...țineți o fișă medicală cronologică pe fiecare pacient.

...arhivați în format electronic materialele imagistice ale pacienților.

... oferiți promoții proprietarilor prin emiterea de carduri de fidelitate.

...aveți o evidență cu programările pentru intervențiile chirurgicale.

... aveți o sală de așteptare informată prin sistemul de tichete de ordine cu touchscreen și ecran de afișare cu situația operativă 

...să gestionați un petshop și/sau să încasați contravaloarea serviciilor medicale cu modulul POS, integrat la nevoie cu un mini ERP.  

Evidență pacienți

Modulul de evidență permite înregistrarea cronologică pentru fiecare pacient a diagnosticului, tratamentelor și a vaccinărilor periodice împreună cu salvarea materialelor imagistice în format digital.  Cu ajutorul aplicației se pot emite carduri de fidelitate cu ajutorul cărora se pot face diferite promoții. Integrarea cu sistemul de tichete din sala de așteptare și posibilitatea programării în aplicație a intervențiilor chirurgicale oferă medicilor posibilitatea optimizării fluxului de lucru pentru ca pacienții să aștepte cât mai puțin. Cu modulul POS încasarea contravalorii serviciilor medicale este una foarte operativă și detaliată. Gestionarea unui magazin cu articole specifice devine una foarte simplă și integrabilă nativ cu sistemul de gestiune economico-financiară din aplicația VirtuOS - ERP. 

Front-office.

Sistemul VirtuOS - VetMed are si doua module externe de tip front-office pentru gestionarea activitații de comerț tip petshop respectiv organizarea sălii de așteptare printr-un sistem de tichete de ordine cu autoservire tip touchscreen și panou de afișaj al sitiației operative.

NrORD - POS

Cele doua module externe de tip front-office ajută la operativizarea activităților în sala de așteptare și în magazinele cu amănuntul tip petshop. Interfața  tip touchscreen și evidența articolelor cu coduri de bare asigură o operare ușoară și foarte rapidă. Integrarea cu diferite tipuri de case de marcat respectă întocmai legislația în vigoare și reduce aproape la zero timpul de emitere a bonurilor fiscale.  Se integrează pe deplin cu modulele back-office din VirtuOS - ERP la nevoie.
Tichetele de ordine emise de sistem apar afișate în sala de așteptare precum și în cabinet, oferind medicilor o viziune globală asupra numarului și tipologiei pacienților din sala de așteptare.
Anunțarea urgențelor este foarte facilă iari timpul de răspuns a medicilor este una foarte mică observând instantaneu o astfel de solicitare.