VirtuOS - ERP

 gestionează întregul proces fie de producție,de servicii sau de comerț, până la transpunerea acestora în contabilitatea financiară și a costurilor.  Odată cu implementarea programului VirtuOS - ERP veți avea o imagine clară, în timp real asupra tuturor proceselor şi fluxurilor de activităţi din punct de vedere economico-financiar din compania dumneavoastră. VirtuOS - ERP fiind dezvoltat pe platforma VirtuOS-GA, dispune de flexibilitatea necesară pentru a se adapta nevoilor și specificului companiei dumneavoastră la un standard de calitate ridicat.

VirtuOS - ERP vă ajută să...

...aveți acces în timp real la situaţia stocurilor. 

...simplificați considerabil activităţile de contabilitate.

...planificaţi și urmăriţi fluxul de numerar.

... controlați  normele de timp şi de consum.

...optimizați managementul resurselor umane.

...respectati întotdeauna termenele de livrare.

... ajustaţi preţurile ţinând cont de costurile efective.

...optimizaţi producția și managementul calității.

Back-office

Partea de back-office cuprinde mudulele binecunoscute ale unui sistem ERP clasic, contabilitate, gestiunea și evidența stocurilor, salarizare, etc. Sistemul VirtuOS - ERP dispune și de un modul de producție, cu  evidența comenzilor, planificarea producției, tehnologii, urmărirea fluxului de producție și a trasabilitații. Sistemul de raportare permite utilizatorilor să-și definească propriile rapoarte inclusiv cu integrarea datelor de pe alte platforme sau soluții. Tot sistemul este pregătit pentru importul și/sau exportul de date de la/către alte platforme de date sau de analiză a datelor. 

Front-office

Sistemul VirtuOS - ERP are și două module externe de tip front-office pentru activitați specifice de comerț cu amănuntul și servicii de tip restaurante, catering, hoteluri, etc..

RPOS - POS

Cele doua module externe de tip front office ajută la operativizarea activitaților în restaurante și magazine cu amănuntul. Interfața  tip touch screen și evidența articolelor cu coduri de bare asigură o operare ușoară și foarte rapidă. Integrarea cu diferite tipuri de case de marcat respectă întocmai legislația în vigoare și reduce aproape la zero timpul de emitere a bonurilor fiscale  Se integrează nativ cu modulele din back office.