Servicii cloud

Tehnologia cloud este în continuă și accelerată dezvoltare. Puterți opta pentru a rula soluțiile VirtuOS în cloud fără investiții suplimentare în infrastructra hardware locală și în licente de utilizator. Pe de altă parte vă putem oferii servicii pe platforma Azure de la Microsoft, de la consultanță până la implementare și mentenanță. În cloud plătești cât consumi

VirtuOS in cloud

Toate aplicațiile construite pe platforma VirtuOS-GA (generator de aplicații) oferă utilizatorilor săi posibilitatea implementării în cloud. Puteți implementa în contul dumneavoastră de cloud indiferent de furnizor sau puteți implementa in Azure de la Microsoft accesând serviciile noastre. Această opțiune vă permite să utilizați soluțiile fără investiții suplimentare și costisitoare în hardware sau licențe. Prin instalarea soluțiilor Virtuos-GA in cloud, puteți testa în ce măsura acestea sunt potrivite pentru afacerea dumneavoastră și decide în orice moment  să treceți la implementarea locală a sistemelor.

Servicii Azure

Serviciile în cloud întregesc paleta de soluții pentru a avea întotdeauna datele în siguranță și pentru ca acestea să poată fi utilizate fără întreruperi majore. Vă oferim servicii în cloud pe platforma Azure a celor de la Microsoft, de la serviciile de bază IaaS (Infrastructure as a Service) trecând prin PaaS (Platform as a Service) până la SaaS (Software as a Service). Dumneavoastră decideți nivelul de integrare în cloud, noi vă oferim soluția, de la consultanță până la implementare și mentenanță.  

Masini virtuale

Rulare de mașini virtuale în cloud cu diferite sisteme de operare, capacitate de calcul la alegere cu posibilitatea opririi serviciului în funcție de programul de lucru. 

Storage

Spațiu de stocare în cloud. 

Backup

Salvarea datelor din serverele locale în cloud cu posibilitate de retenție zilnică, săptămânală, lunară, anuală. 

Disaster recovery

Repunerea în funcțiune a sistemelor informatice în cel mai scurt timp în caz de calamitate. Locație alternativă la alegere, locală sau în cloud.

SQL and MySQL database

Baze de date Microsoft SQL sau MySQL în cloud.

Web apps

Hostare de aplicații web, pagini web, magazine virtuale, servicii web.

Development and test

Platformă de dezvoltare și/sau testare  pentru programatori.

Networking

Configurarea infrastructurii de rețea pentru a putea folosi serviciile Azure (virtual networks, VPN, express route).